ВО ПРОДАЖБА!!!„Tip of the Week#2“ - Прирачник за личен и за професионален развој. Рецезентите и читателите на „Tip of the Week“ прирачниците кажаа ... Компаниите како Витаминка, Комерцијална Банка, ЕЛЕМ, Прилепска Пивара, Вива, Промедика и други веќе ги набавија прирачниците за своите вработени.
ОБУКИ

Емоционална Интелигенција
во ПРОДАЖБА

Обука која се одржува за прв пат во Македонија. Искористете ја оваа единствена можност и запознајте се со значењето и влијанието на Емоционалната Интелигенција...
Повеќе

.............................................................

ДРУГИ ПРОГРАМИ
2013

ОБЛАСТИ НА РАБОТЕЊЕ
TIP OF THE WEEK
TOW#368 – Дали се чувствувате како продавач?!

За тие што не сте во продажба, слободно може да го прочитате текстот и вие, бидејќи секако е апликативно за што и да работите во моментов.
Контакт
Адреса:
Ул. Васил Стефановски 8/1
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: + 389 2 31 21 907
Е-пошта:
Веб страната е развиена од: